Regels marktplaats

Hier kun je aangeven waar je naar opzoek bent.

Moderators: Haplo, Rene, moderators

Bericht
Auteur
Nico Roelofs
Berichten: 8993
Lid geworden op: 11 Sep 2005, 16:57
Locatie: Omg. Arnhem

Regels marktplaats

#1 Berichtdoor Nico Roelofs » 11 Sep 2005, 17:43

Regels marktplaats

Vermeld de volgende zaken in je advertentie:
• Een duidelijke omschrijving van het object dat je zoekt.
• Plaats eventueel een voorbeeld foto.

Topics waarin voorwerpen worden gezocht die volgens de Nederlandse wetgeving niet zijn toegestaan zullen worden verwijderd.
Uitzondering hier op is materiaal wat valt onder de Wet Wapens en Munitie waar een verlof of een justitiële ontheffing voor nodig is.
Alle advertenties waar verboden materiaal of materiaal wat valt onder de Wet Wapens en Munitie, waar een verlof of een justitiële ontheffing voor nodig is, wordt gevraagd worden gesloten en verwijderd.

Ook het plaatsen van berichten die niks te maken hebben met het eventueel kopen van het object is niet toegestaan. Onnodige berichten worden dan ook verwijderd.

Als een object is gevonden dient men dit aan te geven. De topic kan dan gesloten worden.

Het kopen en verkopen van spullen dient te geschieden tussen koper en verkoper. Het forum dient dan ook alleen als locatie waar men spullen onder de aandacht kan brengen. Forum kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele miskopen.

Echter als blijkt dat er opzettelijk misleiding en bedrog in het spel is, in de ogen van het forumbeheer, dan zullen er stappen worden ondernomen tegen het beschuldigde member in de vorm van een ban.

Haplo
Site Admin
Berichten: 9550
Leeftijd: 40
Lid geworden op: 07 Okt 2005, 23:17

#2 Berichtdoor Haplo » 23 Apr 2012, 22:25

Aanpassing gemaakt op het verkoop en gevraagd reglement met betrekking tot aanbieden en vragen van items die vallen onder de Wet wapens en Munitie.
Vanaf heden is het niet meer toegestaan om items die onder de WWM 'dus onderhevig aan verlof of justitiële ontheffing vallen' te vragen.
Best regards,
Sipke


Terug naar “Gevraagd”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten

cron