Regels markplaats

Hier kun je spullen te koop aanbieden.

Moderators: Haplo, Rene, moderators

Bericht
Auteur
Nico Roelofs
Berichten: 8992
Lid geworden op: 11 Sep 2005, 16:57
Locatie: Omg. Arnhem

Regels markplaats

#1 Berichtdoor Nico Roelofs » 11 Sep 2005, 17:42

Regels marktplaats

Vermeld de volgende zaken in je advertentie:
• Een duidelijke omschrijving van het voorwerp.
• Vermeld de vraagprijs of te ruil.
• Uit welke periode het afkomstig is.
• Of het gaat om een origineel voorwerp of een reproductie.
• Een foto van het object waar het om gaat.

We staan op het forum geen “biedprocessen” toe. Dus bijvoorbeeld dat men tot een bepaalde tijd een bod kan uitbrengen op een item. Het is namelijk niet controleerbaar of dat op een eerlijke manier gebeurd.

Er mogen alleen voorwerpen worden verkocht die tot de commonwealth behoren en die voldoen aan de Nederlandse wetgeving.
Uitzondering hier op is materiaal wat valt onder de Wet Wapens en Munitie waar een verlof of een justitiële ontheffing voor nodig is.
Alle advertenties waar verboden materiaal of materiaal wat valt onder de Wet Wapens en Munitie, waar een verlof of een justitiële ontheffing voor nodig is, wordt aangeboden worden gesloten en verwijderd.
Advertenties die niks met de commonwealth te maken hebben zullen worden gesloten.

Het is niet toegestaan om discussies te voeren over het object. Bestaat er toch onduidelijkheid over het object dan kan men in het onderdeel “Uniformen & uitrusting” of “Wapens & voertuigen” een topic openen. Men dient dan wel een link te plaatsen naar het marktplaats onderdeel waar het omgaat.

Ook het plaatsen van berichten die niks te maken hebben met het eventueel kopen van het object is niet toegestaan. Onnodige berichten worden dan ook verwijderd.

Als een object is verkocht dient men dit aan te geven. De topic kan dan ook gesloten worden.

Het kopen en verkopen van spullen dient te geschieden tussen koper en verkoper. Het forum dient dan ook alleen als locatie waar men spullen onder de aandacht kan brengen. Forum kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele miskopen.

Echter als blijkt dat er opzettelijk misleiding en bedrog in het spel is, in de ogen van het forumbeheer, dan zullen er stappen worden ondernomen tegen het beschuldigde member in de vorm van een ban.

Haplo
Site Admin
Berichten: 9549
Leeftijd: 40
Lid geworden op: 07 Okt 2005, 23:17

#2 Berichtdoor Haplo » 23 Apr 2012, 21:57

Aanpassing gemaakt op het verkoop en gevraagd reglement met betrekking tot aanbieden en vragen van items die vallen onder de Nederlandse Wet wapens en Munitie.
Vanaf heden is het niet meer toegestaan om items die onder de WWM 'dus onderhevig aan verlof of justitiële ontheffing vallen' aan te bieden.
Best regards,
Sipke


Terug naar “Aangeboden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron